May 18, 2017

DARILNI BONI

Terapevtska masaža je vedno dobrodošlo, pa tudi izvirno darilo. S tem nekomu ne le polepšate dan, temveč podarite nekaj lepega in koristnega za zdravje, primerno pa je tako za vaše bližnje kot tudi poslovne partnerje.

Izberite torej darilni bon za svojo družino, prijatelje oziroma vse, ki vam nekaj pomenijo in podarite sprostitev in zdravje.

Z bonom lahko podarite katero koli masažo ali terapijo iz moje ponudbe, lahko pa se tudi odločite za poljubno vrednost in prejemnik bo sam izbral tisto, kar mu najbolj ustreza.

Darilni bon lahko naročite preko e-maila info@ostijarej.si ali preko telefonske številke 041 337 721. Bone lahko prevzamete v masažnem salonu ali pa jih pošljem po pošti po izvedenem plačilu.

V kolikor se boste odločili za nakup osmih darilnih bonov, vam podarim še enega dodatnega. V primeru naročila večjega števila bonov ponujam tudi posebne popuste.

Darilni boni so veljavni eno leto od nakupa. Po preteku roka niso vnovčljivi. Darilnih bonov ne morete zamenjati za gotovino.

V kolikor potrebujete več informacij, vam z veseljem pomagam in sem na voljo preko e-maila info@ostijarej.si ali telefonske številke 041 337 721.